12/17/18

Откривање на биста на Елпида Караманди 1985 година

ОУ Елпида Караманди

Откривање на биста на Елпида Караманди 1985 година во дворот на училиштето.
Фотографии од архивата на НУ Завод и музеј Битола

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib