2/5/19

НАТПРЕВАРИ ПО ФИЗИКА И ГЕОГРАФИЈА

ОУ Елпида КарамандиРЕЗУЛТАТИ ОД ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА ОД ОПШТИНА БИТОЛА


На општинскиот натпревар по физика кој се одржа на 2 Февруари 2019 година во ООУ „Елпида Караманди“ – Битола учество зедоа ученици од 8 и 9 одделение од шест основни училишта во општината. Благодарност до Директорката и останатите колеги за поддршката во организацијата . 
Резултатите кои учениците ги постигнаа се следните:
0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib