4/22/20

По повод Патронат на ОУ „Елпида Караманди“ Битола

ОУ Елпида Караманди
Состојбата во која сите ние се наоѓаме денес, треба да биде уште поголема причина да го славиме минатото, да ја живееме сегашноста и одлучно да чекориме кон иднината.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПАТРОНЕ НАШ САКАН!

 

Линк од книгата Воспеви на една надеж

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib