9/9/20

Распоред на часови за учебната 2020 - 2021 и времетраење на часовите

ОУ Елпида Караманди

Распоред на часови за учебната 2020 - 2021 година

Raspored 2020 2021.pdf

 

Распоред за одржување на настава за учебна 2020-21 година

 

За октомври:  

·         1, 2, 3, 7 и 9 одделение предпладне

·         4, 5, 6 и 8 одделение попладне

 

Учениците месечно ќе ги менуваат смените.

Одделенска настава

Oдделение

Влез

Излез

Влез

Iа Маја М.

11:30

13:30

Центар

Iб Гордана Т.

11:30

13:30

Запад

Iв Билјана К.

7:30

9:30

Центар

Iв Билјана К.

10:00

12:00

Центар

IIa Елена Т.

7:30

11:20

Исток

IIб Жанета З.

7:20

11:10

Исток

IIв Марина Д.

7:10

11:00

Запад

IIIа Јасмина T.

7:20

11:10

Запад

IIIб Дијана С.

7:30

11:20

Запад

IIIв Емилија С.

7:20

11:20

Центар

IIIг Иле Ј.

7:10

11:20

Исток

 

Час

Почеток

Крај

одмор

1

7:30

8:00

5 мин

2

8:05

8:35

15 мин

3

8:55

9:25

5 мин

4

9:30

10:00

5 мин

5

10:05

10:35

5 мин

6

10:40

11:10

5 мин

 

 

 

Времетраење на часови за предметна настава

Час

Претпладне

Попладне

Одмор

1

07:15 – 07:45

13:00 - 13:30

5 мин

2

07:50 - 08:20

13:35 – 14:05

5 мин

3

08:25 – 08:55

14:10 – 14:40

15 мин

4

09:10 – 09:40

14:55 – 15:25

5 мин

5

09:45 – 10:15

15:30 – 16:00

5 мин

6

10:20 – 10:50

16:05 – 16:35

5 мин

7

10:55 – 11:25

16:40 – 17:10

5 мин

 

 

 

 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib