1/24/22

Отворен повик до учениците од VI до IX одделение.

ОУ Елпида Караманди

Драги наши ученици во ООУ ,,Елпида Караманди‘‘-Битола, Еразмус Плус КА229 проектот продолжува!

Нашето училиште е домаќин на проектот со тема TECHONOLOGICAL ENHANCED PRIMARY SCHOOL (ТЕХНОЛОШКИ ЗАЈАКНЕТО УЧИЛИШТЕ). Нашите партнери се од Полска, Шпанија и Турција. Со таа цел, го објавуваме повикот за учениците од VI до IX одделение да се пријавуваат доколку се заинтересирани да бидат дел од размените и да се стекнат со ново незаборавно искуство и пријатели!
 

Повикот е отворен до петок 28.01.2022г. Повелете пријавете се на следниот линк!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScF--AJU3GxXwB_azTdE19IUqK5nP2bRm0lasO049KO1KhyoQ/viewform?usp=sf_linkПовелете и линкови од училиштата на нашите пријатели:
 

http://sp2.proszowice.pl/

https://www.facebook.com/rrss.ceipsanantonio.7

Timur Sarrafoglu Ilkokulu, Aksaray.
 

За училиштето можете да видете нивни активности на YouTube, како и размената со нашите наставници од Еразмус Плус КА101 проектот.

Szkoła Podstawowa nr 2 w Proszowicach
 

sp2.proszowice.pl

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib