4/22/24

Бисера 2024

ОУ Елпида Караманди

    Членовите на новинарската секција го изработија училишниот весник ,, Бисера", по повод патрониот празник на нашето училиште.

Бисера 2024

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib