4/22/19

УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019-2020г.

ОУ Елпида Караманди
УПИС НА ПРВАЧИЊА 
ЗА УЧЕБНАТА 2019-2020г. РОДИТЕЛИТЕ И ДРУГИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ МОЖАТ ДА ДОБИЈАТ ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ВОСПИТНО- ОБРАЗОВНАТА РАБОТА ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ НА НАШАТА WEB  СТРАНИЦА КОЈА ПОСТОЈАНО СЕ НАДОПОЛНУВА, НА СОЦИЈАЛНИТЕ ИНТЕРНЕТ МРЕЖИ, КАКО И СО ЛИЧЕН КОНТАКТ СО ВРАБОТЕНИТЕ ВО УЧИЛИШТЕТО. 

БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА И ОДЛУКАТА ЗАЕДНО ДА ЈА ГРАДИМЕ ИДНИНАТА НА ВАШЕТО ДЕТЕ!!!

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib