4/20/19

ЕМИСИЈА ЅВОН НА МТВ- 2019

ОУ Елпида Караманди
ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК БЕШЕ ПОВРЗАНО И СО УЧЕСТВОТО НА УЧЕНИЧКАТА ЕМИСИЈА ,,ЅВОН“ НА УЧЕНИЦИ ОД ОУ,,ЕЛПИДА КАРАМАНДИ“- БИТОЛА, ПОДГОТВЕНИ ОД СВОИТЕ НАСТАВНИЦИ0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib