4/25/19

ПОЛАГАЊЕ ЦВЕЌЕ - 2019

ОУ Елпида Караманди

ПОЛАГАЊЕ НА ЦВЕЌЕ НА БИСТАТА НА 
ЕЛПИДА КАРАМАНДИ (1920 - 1942) ВО ГРАДСКИОТ ПАРК


ИСТОРИСКА СЕКЦИЈА 
ЧИТАЊЕ НА ПОЕЗИЈА ЗА ЕЛПИДА 
0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib