4/23/19

ДНЕВНО ПЛАНИРАЊЕ - Државно уредување на РМ (играње улоги)

ОУ Елпида Караманди
НАСТАВЕН ПРЕДМЕТ : ОПШТЕСТВО V одд.
НАСТАВНА ТЕМА: НАШАТА ТАТКОВИНА 
НАСТАВНА ЕДИНИЦА: ДРЖАВНО УРЕДУВАЊЕ
НАСТАВНИК: ЖАНЕТА ЗДРАВКОВСКА Дневна подготовка на овој линк:

Презентација на овој линк:
https://drive.google.com/open?id=1HgxoV-zOoxi2E1OORdQncQoPvQAheNWu

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib