4/20/19

ПЕСНА- 2019

ОУ Елпида Караманди
Исполнување на песната ,,Таму ле мајко близу Битола“ од пет  ученички во придружба на наставникот Драган Микаровски

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib