4/20/19

ПОЛАГАЊЕ ЦВЕЌЕ И СТИХОТВОРБИ ЗА ЕЛПИДА- 2019

ОУ Елпида Караманди
Директорката на Училиштето м-р Татјана Дамчевска и претставник од Сојузот на борците на Битола положија цвеќе на бистата на Елпида Караманди во Училиштето Учениците рецитираа песни за Елпида. 


Присутните го следеа настанот. 0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib