12/31/19

Нашата соработка со волонтерите од Турција во соработка со невладината организација ЕРЦ-Соработка

ОУ Елпида Караманди
Ова полугодие во ОУ 'Елпида Караманди', волонтерите Ајлин Коклу и Махмуд Амино од Турција го збогатија нашето училиште со нивното присуство. Во последните три месеци заедно со наставниците и учениците тие реализираа разновидни активности проширувајќи го знаење на учениците на тема 'Мултикултурно општество'.
Им благодариме на Ајлин и Махмуд и им посакуваме успех и вратите од нашето училиште секогаш ќе бидат отворени за нив.

 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib