12/18/19

Стрип конкурс

ОУ Елпида Караманди
На тематскиот стрип конкурсПОМАЛКУ ХРАНА НА ДЕПОНИЈА А ПОВЕКЕ ПО ДОМОВИТЕ“ ученикот Филип Натев од 7г одделение освои 3то место.

Линк до каталогот со стрипови ТУКА

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib