2/7/20

Реновирани санитарии и соблекувални во спортската сала

ОУ Елпида Караманди
Во изминатите неколку месеци во нашето училиште се работеше на реновирање на санитариите и  соблекувалните во спортската сала. Исто така беше променат и водоводот и одводот на истата.
   
 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib