2/7/20

Апликации за повик

ОУ Елпида Караманди
ОУ „Елпида Караманди“ Битола ја изготви и испрати потребната документација за аплицирање на два повици:
Едниот е за намалување на аерозагадувањето за 2020 година, за обнова на зелените површини во дворот на училиштето.
Другата документација е по повик за зголемување на енергетска ефикасност, аплициравме за промена на кровот на училиштето.
Да се надеваме дека ќе не одберат како приоритетно училиште!

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib