5/3/20

Литературно читање по повод - 3- мај - денот на херојската смрт на Елпида Караманди

ОУ Елпида Караманди
Ова литературно читање е посветено на нашата Елпида која што загина токму на денешен ден (03. мај 1942 год). на само 22 години. голема благодарност на учениците од шесто и осмо одд.


0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib