8/31/22

Распоред на часови за учебната 2022 - 2023 и времетраење на часовите

ОУ Елпида Караманди

Распоред на часови за учебната 2022 - 2023 година
 

Времетраење на часови

Час

Претпладне

Попладне

Одмор

1

07:15 – 07:55

13:15 - 13:55

5 мин

2

08:00 - 08:40

14:00 – 14:40

15 мин

3

08:55 – 09:35

14:55 – 15:35

5 мин

4

09:40 – 10:20

15:40 – 16:20

10 мин

5

10:30 – 11:10

16:30 – 17:10

5 мин

6

11:15 – 11:55

17:15 – 17:55

5 мин

7

12:00 – 12:40

18:00 – 18:40


 

 

 

 

 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib