12/8/20

Писменоста не признава разлики

ОУ Елпида Караманди

    По повод осми декември - денот на Св. Климент Охридски изведен е рецитал online за големиот учител со учениците од нашето училиште, од ПУ од с. Доленци и ученици од училиштето од с. Кишава


 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib