10/4/22

Реализирани се активностите од Ерасмус+ проектот КА229, размена на ученици.

ОУ Елпида Караманди

Зирнете во нашата прекрасна дружба со нашите пријатели од Полска, Шпанија и Турција.

TEPS-NEWSLETTER

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib