2/14/23

Erasmus

ОУ Елпида Караманди

                      

Еразмус проектите продолжуваат. Тимот на наставници веќе работи на апликациите за проекти.

Проектите предвидуваат обуки на наставници и вработени, посета на часови и размена на ученици во европските држави.

За размена на ученици споделен е линк со прашалник за учениците кои се заинтересирани да бидат дел од Ерасмус Плус искуствата и згрижување на дете од нашите партнернери.

 

На следниот линк е споделен прашалник за учениците!

Прашалникот да се пополни до петок 17.02.2023

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzVKI38ez0-inTxKEUjHCOXDGuC6OFutcPdFJbOQX54aUiJg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib