4/20/19

МАРШ - 2019

ОУ Елпида Караманди
Наставникот Михајло Ставревски со поголема група на ученици спроведе Марш до спомен плочата (во близина на Неолица) на местото кадешто загина Елпида Караманди, заедно со повеќе други соборци. 


0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib