9/17/19

Пешачкиот премин на Широк Сокак кај хотелот Епинал доби нов дизајниран лик

ОУ Елпида Караманди
Пешачкиот премин на Широк Сокак кај хотелот Епинал доби нов дизајниран лик, меѓу белите линии исцртани се жолти кругови што е исклучително впечатлив и за пешаците и за возачите.Од изутрината беше спороведен времен режим на сообраќајот кај хотелот Епинал, заради теренска работилница на отворено, со промоција на безбедни пешачки премини. Беа реализирани и други едукативно-креативни активности, со цел зголемување на безбедноста преку едукација и промоција. Вчера започна одбележувањето на Европската недела на мобилност.

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib