11/20/19

Меѓународниот Ден на детето

ОУ Елпида Караманди
Детската Фондација Песталоци и Канцеларијата на Народниот правобранител во Скопје, во партнерство со Коалиција СЕГА, заеднички организира настан за одбележување на 30 години од Конвенцијата за правата на детето, 20 ноември.
                                                 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib