12/18/19

Одбележувањето на јубилејот на 10 години постоење Детскиот парламент на ОУ „Даме Груев“ – Битола

ОУ Елпида Караманди
Во организација на  Детскиот парламент на ОУ „Даме Груев“ –Битола по повод   одбележувањето на јубилејот 10 години постоење на истиот, во салата на советот  на општина Битола се одржа Парламентарна седница на која покрај домаќините учествуваа ученици од  шест други училишта од градот и тоа  ОУ „ Климент Охридски „ ОУ „Коле Канински „ ОУ „Стив Наумов„, ОУ „Гоце Делчев„ ОУ „Елпида Караманди „ ОУ „Крсте Петков Мисирков „ од Бистрица.    
 

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib