10/22/20

Eno Art UPCYCLED TREE CONTEST

ОУ Елпида Караманди
Нашата ученичка Ана Полизовска , сега 7б, имаше учество во мај, 2020, на ENO Art апциклирачки натпревар кој заради ситуацијата со Ковид 19 го преименуваа во уметнички проект без натпреверувачки карактер. За успешно учество, од страна на Ено-организацијата, се доделени сертификати за ученичката, за менторот и за училиштето. Во интерес на јавно претставување на најинтересните изработки и испраќање на еко порака до јавноста, организаторите пуштија видео во оптег на you tube канал.

 

https://www.youtube.com/embed/BbcnRe6pwN0

 


0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib