10/12/20

СООПШТЕНИЕ

ОУ Елпида Караманди

     Почитувани учници во тек е номинацијата за дете правобранител и негови двајца замеици за учебната 2020/2021  година при нашето училиште Елпида Караманди.    

    Право на учество имаат сите ученици од VI до IX одделение со пополнување на апликациите и испраќање на емаил t.pece@yahoo.com , tdamcevska@gmail.com  , gordaaugri@freemail.com најдоцна до 15/10/2020. 

 

Формулар за Апликација

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib