12/22/20

Нашиот поздрав до нашите другарчиња во Украина

ОУ Елпида Караманди

Во учебната 2019/2020г. група ученици од Vодд. кои сега се во VIодд. започнавме да се допишуваме со група ученици од Украина. Разменавме писма каде се запознавме со нив и нивното место на живеење како и тие со нас и нашата Битола. Нашето допишување продолжува, но овој пат малку поинаку, со видео поздрав. Редот е наш и овој пат сакаме да им ги честитаме Божиќните празници и новата година со искрени желби. 
0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib