8/30/23

ОУ Елпида Караманди

 СООПШТЕНИЕ
    Им се соопштува на сите ученици дека учебната година започнува на 01.09.2023 година (петок) со следниот распоред на смените:


    Прва смена: Iв, II, IV, VI, VIII – претпладне 07:15 часот;

    Втора смена: Ia, Iб, III, V, VII, IX – попладне 13:15 часот.


    Приемот на првачињата првиот училишен ден (01.09.2023 година – петок) ќе биде во 09 часот.


    Ви посакуваме среќен почеток и успешна учебна година.

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib