11/29/19

Предавање за здрава исхрана од Виталиа

ОУ Елпида Караманди
На 29.11.2019г во нашето училиште беа одржани предавања за здравата исхрана од страна на нутриционистот Марија која е дел од тимот на Виталиа. Предавањата беа прилагодени на учениците според возраста . На крај , учениците добија напатствија за здрава исхрана во пишана форма наменети не само за нив туку и за нивните родители. Исто така учениците имаа можност да вкусат и еден од најновите производи на Виталиа.
         

0 Коментари:

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib